campanie campanie
Actualitate

Ecleziarhul Catedralei Mitropolitane din Cluj Napoca, Pr. Simeon Pintea, în mijlocul credincioșilor din Soporu de Câmpie

Duminică, 13 Septembrie 2020, părintele Simeon Pintea a slujit în Parohia Soporu de Câmpie însoțit fiind de părintele Arhidiacon Petru Buta. La finalul Sfintei Liturghii împreună cu preoții din Cercul pastoral-misionar au fost sfințite cele două Troițe înălțate în curtea lăcașului de cult prin bunăvoința câtorva credincioși soporeni.
În cuvântul de învățătură a fost evidențiată puterea cinstitei și de viață făcătoarei Cruci și misterul altarului de jertfă pe care s-a răstignit Hristos Domnul.În încheiere, părintele paroh Ionuț Someșan a adresat mulțumire pentru slujire și cuvânt Precuviosului Părinte Simeon Pintea, exprimând bucuria împreună-slujirii și comuniunii. Gânduri de recunoștință binefăcătorilor, mult spor în tot lucrul bun, împliniri materiale și spirituale tuturor credincioșilor
Săvârșirea slujbelor s-a desfășurat cu respectarea îndrumărilor bisericești și a regulilor impuse de autorităţi în această perioadă ca urmare a măsurilor de prevenție şi limitare a răspândirii coronavirusului.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS