<
Actualitate

Vrei să faci parte din Fanfara Promenada? Detalii mai jos

Mândria orașului sau cei care sunt nelipsiți de la evenimentele importante ale municipiului Câmpia Turzii, Fanfara Promenada, căci despre ei este vorba, doresc să își mărească echipa. În acest sens organizează cursuri la instrumentele de suflat: trompetă, clarinet, eufoniu, trombon și tubă. Nu trebuie să știi să cânți la aceste instrumente ci să îți dorești. Fanfara Promenada este una dintre cele mai apreciate fanfare din județul Cluj, în ultimii ani, prin muncă și perseverență, a reușit să impresioneze la concursurile pe unde au participat, că vorbim de concursuri naționale cât și internaționale. Recent au împlinit 19 de activitate și în ultimii doi ani, cel puțin, parcă s-au reinventat. De la celebra muzică clasică de fanfară la hituri naționale și internaționale. Cum ar arăta o fanfară cântând piesele regretatului Michael Jackson? Sau melodia Eyes of the Tiger? Răspunsul e simplu… uitați-vă la Fanfara Promenada. Sunt creativi, buni în ceea ce fac și mai mult decât atât, formează o mare familie. Sorin Sălăjan este cel care, cu multă pasiune, dorința și tenacitate conduce acest grup unit, care, spre surprinderea multora, a trecut la un alt nivel. Ei bine, acum ai șansa de a face parte din această super echipă.

Mai jos aveți mesajul dirijorului Fanfarei Promenada

„Se fac înscrieri la cursurile pe instrumente de suflat: trompeta, clarinet, eufoniu, trombon, tuba. Instrumentele se pun la dispoziție de Centrul Cultural CT. Cursul durează un an dupa care poți fi înscris în Fanfara Promenada. Acum ai posibilitatea de a învăța un instrument muzical și chiar a porni într-o carieră muzicală profesionistă, prin pregătirea pentru examenele la școlile cu profil vocațional. Dacă ai minim 11 ani și ai aptitudini muzicale, vino și te înscrie la cursurile pe instrumente de la Centrul Cultural Câmpia Turzii. Aceste cursuri se țin la Palatul Cultural Ionel Floașiu săptămânal, Luni și Joi după-masa. Avem și instrumente pentru cursanți, trebuie doar voință. Cursurile durează un an iar apoi ai șansa de a te înscrie în Fanfara Promenada si a duce faima localității noastre în țară și peste hotare. Ia legătura cu noi la Telefon 0755767687. Te asteptăm cu drag”, a postat Sălăjan Radu Sorin, dirijorul Fanfarei Promenada.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS