Actualitate

Efortul nostru nu a fost în zadar! Ioana a primit elevatorul de care avea atâta nevoie

În urmă cu câteva luni, Ziarul 21 prezenta un caz în care o tânără de 30 de ani din Câmpia Turzii născută cu tetrapareză spastică avea nevoie de ajutorul oamenilor cu sufletul mare.

Pe scurt, Ioana locuiește la etajul 2 iar mama ei fiind la o vârstă înaintată nu mai avea puterile necesare pentru a o duce în brațe. Ioana are picioarele paralizate, mâinile nu și le poate folosi iar mintea ei este ca a unui copil. Iată că la 4 luni de la anunț, s-a strâns suma necesară achiziționării unui elevator. În momentul în care acel elevator i-a fost livrat, mama Ioanei a izbucnit în plâns.

„Mama Ioanei, împreună cu familia ei și toți cei care s-au implicat vor să mulțumească tuturor care au contribuit cu cât au putut pentru achiziționarea elevatorului. Mecanismul pentru ridicarea căruciorului a fost cumpărat și astăzi e prima zi când Ioana a putut să îl folosească.”, a declarat pentru Ziarul 21, familia Ioanei.

În urma articolului postat de Ziarul 21, mai multe persoane din oraș dar și din țară au donat sume de bani în vederea achiziționării elevatorului.

Mulțumim și noi în numele familiei Ioanei iar bunul Dumnezeu să răsplătească fapta însutit celor care au putut ajuta acest caz.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS