campanie campanie
Actualitate

El este jurnalistul local care va candida pentru un loc de consilier local

Moda jurnaliștilor care au făcut pasul de la jurnalism spre politică a ajuns și pe malurile Arieșului.

Astfel după ce o serie de jurnaliști au părăsit „a patra putere în stat” pentru o carieră politică precum Gabriela Firea fostă jurnalistă la Antena 1 acum  primarul capitalei României, Robert Turcescu jurnalist la B1TV ales deputat în legislatura 2016-2020 din partea PMP, Moise Guran jurnalist Europa FM a ales să se alăture USR, sau Rareș Bogdan, fost jurnalist Reaitatea TV acum europarlamentar din partea PNL iar exemplele pot continua, a venit momentul în care și din presa locală un jurnalist să facă pasul spre o carieră politic

Jurnalistul Horea Hudrea va candida independent pentru Consiliul Local Turda

Horea Hudrea, redactor al site-ului InfoAries.ro va candida independent pentru Consiliul Local Turda, fiind primul jurnalist local care intră într-o competiție electorală, pe plan local.

Decizia lui Hudrea de a candida vine în urma unei campanii susținute de 4 ani în care acesta a criticat frecvent administrația primarului Cristian Matei. Jurnalistul a fost acuzat că denigrează administrația publică locală de la Turda la comanda USR și a fost asociat des cu această formațiune politică.

Contactat telefonic Horea Hudrea a admis că va candida independent pentru Consiliul Local Turda dar a precizat că alegerea sa nu are de-a face cu vreun partid politic.

”În ultimii 4 ani am constatat că administrația locală de la Turda nu funcționează bine. Merg acolo ca să le spun direct asta, după ce 4 ani am scris despre asta. Candidatura mea e legată de ceea ce se întâmplă în Turda și n-are de-a face cu USR sau alt partid politic. Pe lista mea de susținere au semnat PSD-iști, USR-iști, PMP-iști, membri marcanți ai PNL Turda”, a declarat jurnalistul turdean.

Horea Hudrea, care are 46 de ani  este licențiat în Psihologie și lucreză în presa locală și județeană de mai bine de 20 de ani. Este membru al Asociației Profesioniștilor din Presa Clujeană. A lucrat la publicații locale precum Mesagerul Transilvan, Monitorul de Cluj, City News, Ziarul 21.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS