Eveniment

Au debutat zilele comunei Mihai Viteazu!

Vineri, 11 august, o dată cu începerea zilelor comunei a avut loc la Palatul Cultural din Mihai Viteazu premierea cuplurilor care au împlinit 50 ani de căsătorie.

Deja devenind o tradiție ca în fiecare an de zilele comunei să fie sărbătorite cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, cele zece cupluri participante la eveniment au fost răsplătite cu sume bănești, flori, diplome și pungi cu surprize.

„Prin diploma și modesta recompensă financiară pe care v-o oferim astăzi, dorim să vă arătăm respectul imens pe care vi-l purtăm și să aducem o picătură de fericire în viața voastră. În calitate de primar al comunei Mihai Viteazu, vă rog să-mi permiteți ca în numele întregii comunități să vă felicit, urându-vă viață lungă împreună, sănătate și să aveți parte numai de zile frumoase și îmbelșugate. Viața este trecătoare și scurtă, trebuie folosită fiecare clipă, să vă bucurați de fiecare clipă”, a transmis sărbătoriţilor primarul comunei Mihai Viteazu, Zeng Ioan.

Veteranii acestui eveniment sunt Oara Teodor și Paraschiva care s-au căsătorit în anul 1964 și anul acesta împlinesc 53 ani de căsătorie.

De cuvinte frumoase și vorbe bune a avut parte și primarul Zeng Ioan care a fost felicitat de către unul din sărbătoriți și i s-a urat un mandat la fel de lung precum căsnicia sa.

Evenimentul a fost încheiat cu prăjituri și un pahar de șampanie la care au luat parte atât sărbătoriții, cât și familiile lor.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS