Eveniment

Expo Flora, nimic spectaculos

Spre deosebire de anii precedenţi când la Expo Flora erau circa 20-30 de firme participante, iar aranjamentele florale îţi luau ochii, în acest an participă doar doi expozanți: Domeniul Public și Prival.

În anii anteriori administrația locală invita expozanți din celelalte județe ale Transilvaniei, fie că era vorba de firme publice sau cu capital privat În 2010, la ExpoFlora erau prezente peste 30 de mici companii, iar în anii următori erau prezente circa 20-25 de firme. Diferențele dintre ediția din acest an și cele din anii anteriori pot fi văzute cu ușurință de către vizitatorii turdeni. În acest an, ExpoFlora este organizată în Parcul Central al orașului pe o suprafață mai mică decât cea din anii anteriori. Dacă v-ați obișnuit să cumpărați arnjamente florale, seminţe de flori, bulbi sau ghivece la expoziția florală de la Turda, acest lucru nu mai este posibil și anul acesta. De la Expo Flora 2017 lipsesc aranjamentele florale precum și comercianții prezenți de obicei cu materiale horticole.

(Horea HUDREA)

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS