Handbal

„Trofeul Potaissa „- Ziua a II-a. Potaissa Turda a pierdut în faţa campioanei Dinamo Bucureşti

Vineri, 11 august, Minaur Baia Mare şi Dunărea Călărași au deschis cea de-a doua zi a puternicului turneu internaţional de handbal masculin care se desfăşoară la Turda. După ce joi s-a impus în faţa echipei gazdă, scor 27-32, Dunărea Călăraşi a bifat a doua victorie la capătul unui meci echilibrat în compania băimărenilor. Echipa pregătită de Adrian Petrea s-a impus la limită, scor 32-31(16-12).

Cel mai aşteptat meci al zilei a fost, bineînţeles, cel dintre echipa gazdă, Potaissa, şi campioana Dinamo Bucureşti. Turdenii au afişat o altă faţă şi au impus un ritm bun încă din debutul partidei. Ignat a deschis scorul, dar Mocanu a restabilit egalitatea la faza imediat următoare. Până în minutul 6 cele două formaţii au mers umăr la umăr, dar au urmat momente bune pentru formaţia pregătită de Horaţiu Gal care s-a bucurat de prezenţa unui public numeros. A fost o atmosferă de mare meci şi jocul Potaissei a fost încântător, în minutul 11 tabela afişând 7-3.

În timp ce turdenii fructificau aproape toate ocaziile, bucureştenii nu reuşeau să-i pună mari probleme portarului Ţenghea şi până în minutul 18 tehnicianul Elidor Voica a solicitat time-out de două ori.

Pe finalul primei părţi, Komogorov a fost trimis în teren şi a reuşit să puncteze de trei ori consecutiv restabilind egalitatea la 13 (min.25). Până la finalul primei reprize turdenii au mai punctat de patru ori, în timp ce „câinii roşii” au mai înscris de două ori, scor 17-15.

După reluare, bucureştenii au intrat mult mai motivaţi şi au restabilit egalitatea la 21 (min.42). Gavriloaia şi-a adus pentru prima dată echipa în avantaj, iar Descat a majorat diferenţa. Cu zece minute înainte de final, tabela de marcaj afişa egalitate la 26, dar oaspeţii s-au dovedit a fi mult mai lucizi pe final de meci şi s-au impus cu 30-32.

În ultimul meci al zilei, maghiarii de la Balmazújvárosi KK au dispus, scor 23-21 (11-9), de OCI Limburg Lions. Ultima zi a turneului propune următoarele confruntări:

10.00 – Balmazújvárosi KK – Dunărea Călărași

12.00 – Dinamo București – Minaur Baia Mare

14.00 – Potaissa Turda – OCI Limburg Lions

 

 

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS