Eveniment

Câștig imens la Tabaco Câmpia Turzii. Jackpot-ul Loteriei Naționale a fost câștigat de un bărbat din Câmpia Turzii

Video Jackpot la Loterie este cel mai mare jackpot din România, putând atinge un plafon lunar de până la 900.000 lei şi zilnic de până la 13.000 lei.

Nu îţi trebuie cunoştinţe de jucãtor – condiţia pentru a câştiga la Video Jackpot la Loterie este doar sã… joci. Jocul se desfãşoarã prin intermediul terminalelor de videoloterie conectate într-o rețea naționalã cu circuit închis.

Câştigurile sunt desemnate în sistem videoloterie, în mod aleator şi automat, de cãtre rețeaua de terminale şi devin posibile în orice moment, odată întrunit plafonul minim necesar de participări la joc.

Valoarea jackpotului creşte odată cu numărul de participanţi la joc, iar rețeaua națională Video Jackpot la Loterie constă în câteva mii de terminale disponibile.

Video Jackpot la Loterie îți poate aduce cel mai mare jackpot național, tocmai pentru cã… “unde-s mulți, jackpotul creşte”.

Miercuri, 18 aprilie, 2018, Jackpot-ul Loteriei Române a fost câștigat în Câmpia Turzii, la Tabaco, prima tutungerie din oraș.

“Este o agenție cu noroc, s-a dus vorba de mult, nu este prima dată când se câștigă aici (n.r. Tabaco) Jackpot-ul Loteriei Române”, au declarat reprezentanţii tutungeriei.

Șanse duble de câștig la Tabaco Câmpia Turzii, unde pentru fiecare bilet loto jucat în agenția din cadrul tutungeriei se oferă gratuit câte un talon pentru tombola lunară. Tombola lunii aprilie constă într-un set de oale de inox, un set de 19 farfurii și un grătar pentru pic-nic

Tabaco, tutungeria din Câmpia Turzii aflată în Piața Unirii – hala agroalimentară, comercializează, pe lângă produsele din tutun și accesoriile acestora, o gamă largă de băuturi exclusiviste, băuturi fine, precum și cea mai variată gamă de cafea din oraș, fie cafea ambalată, fie cafea vrac. Ziare, reviste, cărți, jucării pentru copii, toată gama de sucuri Coca Cola, o gamă largă de ciocolată precum și o gamă largă de bere sunt special alese pentru dumneavoastră. Serviciul nostru de încasări facturi, cel mai profesionist din oraș, dar și terminalul loto aflat în agenția noastră, plus o gamă largă de lozuri fie răzuibile, fie în plic vă așteaptă zi de zi, inclusiv duminica.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.