Eveniment

Deschiderea oficială a Zilelor Comunei Mihai Viteazu

Sâmbătă, 12 august, începând cu orele 14.00, a avut loc deschiderea oficială a Zilelor Comunei Mihai Viteazu.

O dată cu prezentarea programului cultural unde, pe lângă cântăreți și interpreți de muzică populară, ansambluri folclorice din Mihai Viteazu și împrejurimi, Zeng Ioan a mai mărturisit că Mihai Viteazu urmează să se înfrățească cu o localitate aflată în Republica Moldova.

În urmă cu puțin timp a fost semnată „intenția” de înfrățire între localitățile Crihana Veche –  Republica Moldova și comuna Mihai Viteazu.

„Comuna Mihai Viteazu este cea mai îndepărtată comună cu care ne vom înfrăți, însă este cea mai aproape de suflet! Felicitări primarului Ioan Zeng pentru iubirea pe care o poartă față de comuna Mihai Viteazu și față de cultură”, a transmis sărbătoriților, Rodica Cucereanu, primar Crihana Veche, Republica Moldova. În aproximativ două luni cei doi edili se vor întâlni și vor semna cele necesare înfrățirii dintre aceste comune.

La acest eveniment au răspuns afirmativ invitației primarii Cristian Matei (Turda), Aurel Giurgiu (Luna), Călin Fărgaciu (Săndulești), Minodora Luca (Băișoara), Sur Florian (Horoatu Crasnei, localitate înfrățită cu comuna Mihai Viteazu), Rodica Cucereanu (Crihana Veche, Republica Moldova) consilieri locali, viceprimarul Turzii, Lucian Nemeș, viceprimarii comunelor Mihai Viteazu și Săndulești.

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS