Special

Farsă de mai mare dragu’ de care Bob Rădulescu a avut parte la Câmpia Turzii (video)

Vineri, 11 august, la Zilele Municipiului Câmpia Turzii, prezentatorul Bob Rădulescu, în spatele scenei, într-o pauză de hidratare, a avut parte de o farsă de zile mari. Acestuia i s-a înscenat că celebrul fost popă Pomohaci dorește să vorbească cu el. Cunoscută fiind atitudinea sa radicală despre ce a ajuns BOR în zilele noastre, Bob Rădulescu a rămas timp de câteva secunde blocat când a văzut că unul dintre telefoanele de la masă este apelat tocmai de Pomohaci.

În momentul în care unul dintre complicii farsei a jucat teatru simulând că vorbește cu Pomohaci la telefon și că celebrul popă vrea să vorbească tocmai cu Bob Rădulescu, acesta din urmă a rupt-o la fugă… Trecând momentul de adrenalină maximă și respirând ca o „căprioară” după un sprint bun, reacția lui Bob Rădulescu a fost: “Doamne ferește și apără”, acesta gustând gluma din plin.

Complicii farsei au fost Adi Soporan – prezentator la Zilele Municipiului Câmpia Turzii, Sergiu Jucan –Ziarul 21 și Ovidiu Bucur – Ziar 15 minute.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS