Eveniment

Înaltpreasfințitul Părinte Andrei în vizită la Turda

Sâmbătă, 6 aprilie 2019, orele  9,30, Parohia Ortodoxa Misionară Turda Fabrici, prin Preot paroh Roz Marin Trandafir are bucuria să vă invite la evenimentul organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Rromilor, la biserica de pe Str. 22 Decembrie 1989, nr. 15, vechea biserică a Parohiei Ortodoxe Turda Fabrici.

Vom avea onoarea de a-l primi în mijlocul nostru pe Înaltpreasfințitul Părinte Andrei Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul  Clujului, Maramureșului și Sălajului care va oficia Sfânta si Dumnezeiasca Liturghie, înconjurat de un sobor de preoți.

Din partea Guvernului României o vom avea în mijlocul nostru pe doamna Dana Varga, Consilier de stat pe problemele rromilor.

Acest eveniment este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Turda, prin D-l Primar Cristian Octavian Matei, al Companiei de Apă Arieș reprezentată de D-l. Director Ionuț Bogdan Bobic, al Centrului de Creație pentru promovarea tradițiilor din cadrul Consiliului Județean si al Asociației Ortodoxe Sf. Moise Arapul .

Vă așteptăm cu drag să participați la bucuria noastră.

 

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS