Box

Video. Box. Turdeanca Moldovan Beatrice a fost cooptată în lotul naţional de junioare! Va participa la un turneu internaţional în Moscova

Cinci medalii au adus pugiliştii turdeni în acest an, medalii obţinute în competiţii naţionale, trei dintre ele fiind de aur. În plus, turdeanca Moldovan Beatrice a fost selecţionată în lotul naţional de junioare. Sportiva, pregătită de antrenorul Florin Bordi, va participa la Campionatul European şi la cel Mondial, dar în luna aprilie va fi prezentă la Moscova acolo unde vreme de 10 zile se va desfăşura un turneu internaţional.

„Încă nu s-au încheiat competiţiile pentru acest an, nu s-au terminat turneele şi am adus cinci medalii importante din care trei sunt de aur, o medalie de argint şi una de bronz. Medaliile cele mai multe au fost aduse de la Cupa României feminin. Am şi calificat o fată la Campionatul European şi Campionatul Mondial Feminin de Box, Junioare. Timp de 10 zile, Moldovan Beatrice ne va reprezenta şi în Moscova. Beatrice este campioană naţională şi campioană la Cupa României şi a fost selectată de antrenorii de la lotul naţional. O sfătuiesc să aibă mult curaj, multă ambiţie şi să se viseze deja campioană, să se viseze cea mai bună din lume. Ca să ajungi acolo, trebuie prima dată să visezi. Pentru sportivă contează foarte mult că este în lotul naţional, cred că are mai multă încredere în ea. Pentru oraşul Turda este foarte mult, o sportivă ne reprezintă la nivel mare, este o mândrie.

Sper ca pe viitor să obţinem şi mai multe rezultate dar cel mai mult sper să se uite şi la noi cineva.

În primul rând, îmi doresc să vină cât mai mulţi sportivi la sala de box, nu e o sală extraordinară, dar este o sală care naşte campioni şi s-a dovedit lucrul acesta, dar aş vrea să se uite şi spre noi cineva care ne-ar putea ajuta financiar, material şi chiar moral. Ajută nişte copii! Am dovedit că în Turda sunt copii talentaţi, copii care pot face ceva pentru oraşul acesta. Aici pot să-şi croiască un viitor. Scopul meu este ca aceşti copii care vin la sală să ajungă în primul rând oameni, apoi dacă ajung şi campioni sunt şi mai mulţumit. Cred că este foarte important ca un copil care vine dintr-o familie modestă să ajungă om, să ştie să se descurce. Avem aici copii care sunt din familii modeste, dar sunt copii ascultători şi avem rezultate. Fetele sunt ambiţioase şi muncitoare”, a declarat antrenorul Florin Bordi.

„Sunt foarte bucuroasă că am ajuns aici, sunt foarte mândră de mine şi sper să ajung cât mai sus. Sper ca la Europene să obţin medalia de aur şi apoi să ajung la Mondiale şi la Jocurile Olimpice. Am început boxul acum un an, nu am atâta experienţă, dar vreau să fac cât mai mult, să ajung cea mai bună. Am mari emoţii înaintea acestei deplasări, dar o să reuşesc. Suntem ambiţionaţi de părinţi să venim la sală, nu avem condiţii foarte bune, dar aşteptăm de la Primărie sau cineva să ne ajute şi pe noi, cu un vestiar pentru fete, cu o baie”, a precizat Moldovan Beatrice.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS