Eveniment

Petrecere câmpenească, concurs de pescuit, voie bună şi un mega concert oferit de ProRock, Cargo și Compact B la Complexul de Agrement „Trei Lacuri” din Câmpia Turzii

Terase pline, vreme frumoasă, atmosferă de sărbătoare. Ateliere recreative și distractive pentru copii, dans, karaoke, și multă voie bună, concurs de pescuit, Chefii din ACEEA au pregătit preparate cu specific pescăresc și au oferit celor prezenți preparatele spre degustare.
Conform organizatorilor, sâmbătă au trecut pragul peste 5000 de participanți la Festivalul Peștelui, o ediție mult mai organizată și cu mult mai mulți vizitatori ca la prima ediție. Duminică, orgnizatorii au anunţat 7000 de persoane, ținând cont de numele grele care au urcat pe scena de la Complexul de Agrement „Trei Lacuri”.

Distracție, pescuit și educație gastronomică pentru toată familia, la Câmpia Turzii, putem concluziona după terminarea celor două zile a Festitalului Pştelui în care dministrația locală a Municipiului Câmpia Turzii a reuşit să ofere un week-end de excepție, sâmbătă şi duminică (18-19 mai 2019), care a avut menirea de a oferi familiilor din orașul nostru prilejul de a petrece câteva ore într-un mediu relaxant, alături de cei dragi, pe ritmurile muzicii din tinerețe.
Fie că vorbim despre o întâlnire restrânsă sau despre cea extinsă, întotdeauna este o plăcere să te întâlnești și să petreci momente de neuitat, alături de familie, la un grătar, la un pește prăjit sau în fața unui pahar de bere rece, iar cei care au ales ca în acest week-end să aleagă locaţia La Trei Lacuri nu au regretat.
Festivalul s-a încheiat cu un megaconcert


aniversar prilejuit de cei 40 de ani de acti-vitate ai trupei Compact, care, alături de prietenii lor, au oferit un show extraordinar.
ProRock, cea mai de succes formație din Câmpia Turzii, care a luat naștere de Zilele Câmpiei Turzii și care a compus imnul CSM Câmpia Turzii deasemenea a încântat pe toți cei prezenţi
Cargo – regii muzicii heavy – metal din România, o trupă care nu mai are nevoie de nicio prezentare, au făcut un show pe măsura aşteptărilor.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS