Eveniment

„Uniformele din slujba comunităţii”, respectul adus celor care lucrează în slujba noastră

“Câmpia Turzii-Porţi Deschise” – ediția aniversară a Zilelor Municipiului Câmpia Turzii a adus și o mare recunoștință celor care lucrează în slujba noastră zi de zi.

„Uniformele din slujba comunităţii”, eveniment de înaltă ţinută organizat la Câmpia Turzii, în cadrul căruia au fost prezentate „armele” care deservesc municipiul Câmpia Turzii: Armata, Poliţia, ISU şi Jandarmeria – eveniment la care au fost invitați reprezentanţi ai Bazei Aeriene “General Emanoil Ionescu”, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Avram Iancu” al judeţului Cluj, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj, Poliţia Municipiului Câmpia Turzii, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj, Sistemul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă-112, precum şi cadre în rezervă.

Terasa Palatului Cultural Ionel Floașiu cât și Piața Tricolorului au fost scena expoziției uniformelor, armelor din dotare, echipamentelor, dar și a mașinilor care ne deservesc pe noi toți.

“Evenimentul de astăzi este dedicat dumneavpastră, uniformelor din slujba comunității, celor care cu profesionalism și dăruire vegheați zi și noapte la liniștea orașului nostru. Este o bucurie și o onoare pentru mine să mă aflu azi aici împreună cu dumneavoastră, cei pe care îmi place să-i numesc partenerii noștri”, și-a îneput discursul Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii.

“Pentru mine și pentru instituția pe care o conduc este o mare onoare să participăm azi la acest eveniment. Este primul eveniment de această natură la care suntem invitați. Și cred că nu este pentru mine și pentru colegii mei o mai mare onoare decât recunoștința pe care ne-o poartă autorităţile locale…”, a menționat și Ciprian Miron, șeful poliției clujene, omul plecat din Câmpia Turzii care, după o pregătire în SUA la FBI, a ajuns șeful poliției clujene.

Mulți curioși, mulți participanți însă peste toate, uniformele din slujba comunității nasc în jurul lor un mare respect, un respect binemeritat adus celor care slujesc pentru liniștea și siguranța noastră.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS