Eveniment

“Aventuri în lumea Copiilor” – explozie de culoare, bucurie și zâmbete

“Câmpia Turzii-Porţi Deschise”, ediția aniversară a Zilelor Municipiului Câmpia Turzii a adus în premieră pentru copiii din municipiu evenimentul “Aventuri în lumea Copiilor”, o explozie de culoare, bucurie și zâmbete, unde copiii prezenți în Piața Tricolorului din Câmpia Turzii s-au întâlnit cu personaje de poveste, dar și cu magicieni.

Cu această ocazie, organizatorii Zilelor municipiului Câmpia Turzii propun numeroase surprize ambalate în “Fabrica de poveşti”, unde alături de părinţi, copiii au putut participa la atelierele de creativitate, ştiinţă şi inginerie, arte plastice, pictură, modelarea lutului şi confecţionarea jucăriilor din materiale reciclate.

În cadrul atelierelor copiilor li se vor alătura şi membrii Asociaţiei Artiştilor Plastici din Câmpia Turzii, care îi vor îndruma şi ajuta pe micuţi să obţină primele lor creaţii. Acesta va fi spaţiul unde copiii învaţă să “dea viaţă” obiectelor şi decoraţiunilor şi să se exprime liber.

“Aventuri în lumea Copiilor”, unde cei mai mici artiști au cântat pe scena amplasată pe o corabie a piraților, a adus și momente dulci, organizatorii dăruind copiilor înghețată, dulciuri, dar și baloane colorate.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS