<
Eveniment

Video. Lansarea albumului “Dimineți în 2” al turdeanului Adrian Sărmăşan

Joi, 4 aprilie, de la orele 19:00, în sala studio a Teatrului “Aureliu Manea” din Turda a avut loc lansarea celui de-al şaptelea album al folk-istului turdean Adrian Sărmăşan, intitulat “Dimineți în 2”.
Sala studio a fost neîncăpătoare, multi melomani şi admiratori ai artisului turdean au venit să asculte piesele de pe noul său album.


Organizarea lansării albumului la Turda a fost una ad-hoc, în doar o săptămână, după cum a spus şi artistul, tocmai de aceea nu au putut pregăti logistica necesară pentru ca lansarea să fi avut loc în sala mare a teatrului.
Omul cu chitara l-a avut invitat pe bunul său prieten şi colaborator Tituş Constantin, care l-a şi acompaniat.
Albumul are 11 piese de autor Adrian Sărmăşan.
Ana Sevan, directoarea Casei de Cultura din Turda a fost gazda evenimentului.

“Este un eveniment frumos, un eveniment necesar în carierea turdeanului şi artistului național Adrian Sărmăşan care, aflat într-un amplu turneu de lansare a celui mai nou album al său, este însoțit de domnul Tituş Constantin, doi artişti şi o reprezentantă a casei de Cultură şi a Primăriei Municipiului Turda, instituții care nu puteau să îl oprească în aceste zile, din 22 martie, din momentul în care voi ați demarat acest turneu. În istoria artistică a lui Adrian Sărmăşan sunt însemnate câteva date reprezentative, este vorba de anul 2007 când apare primul album al său “Oare”, apoi 2011 al doilea album “Visez de înnebunesc”, în 2013 “Albastru de rai”, în 2014 “Ştiu, nu sunt perfect”, în 2015 apare albumul “Lasă tot”, în 2016 apare albumul “Fata din poveşti” iar în 2019 iată-ne în fața dumneavostră cu “Dimineți în 2”, a mai spus Ana Sevan, directoarea Casei de Cultură Turda, în prezentarea artistului turdean.
“Mă bucur foarte tare că sunt la Turda, în oraşul meu natal, oraş pe care îl iubesc cu toată ființa mea, din toți porii mei, mă bucur că există acest eveniment la care, iacătă artişti din presă sunt prezenți să împărtăşească sentimentele profunde, cu care sunt ancorat în acest eveniement, mă bucură fiecare realizare artistică, drumul nu este uşor, pentru că după cum ştiți țara are mulți artişti valoroşi , mulți artişti în devenire, multe valori se pornesc, avem tineri foarte foarte talentați” a declarat talentatul artist la conferinţa de presă.
“Albumul cu numărul şapte “Dimineți în 2” este tot un album de autor, autor înseamnă versuri exclusive Adrian Sărmăşan, pe toate albumele, de altfel şi în Cenaclul Flacăra am cântat numai pe versurile mele” a mai spus Adrian Sărmăşan.
Titus Constantin l-a felicitat pe Adrian şi i-a mulțumit pentru această invitație, pentru că i-a oferit această minunată ocazie de a se exprima într-un gen în care cei doi se potrivesc ca şi gust, ca si gândire, folk-ul. Adrian Sărmăşan s-a lăsat de afaceri din 2007, pe care le-a predat fiului său, urmând să se ocupe doar de partea artistică.
Adrian este autorul a trei cărți şi a şapte albume de muzică.
O seară frumoasă, muzică de calitate, atmosferă minunată! Aşa a fost lansarea celui de al şaptelea album al turdeanului Adrian Sărmăşan, “Dimineţi în 2”.
Redacţia “Ziarului 21” îi urează mult succes în continuare!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS