Actualitate

EXCLUSIV! Bătaie în centrul Câmpiei Turzii. Unul dintre bărbați s-a urcat băut la volan. Alcoolemie de 1.11 în aerul expirat

În jurul orei 10:00, trei bărbați s-au bătut în centrul municipiului Câmpia Turzii, lângă cofetăria Dana. Din informațiile pe care le deținem, un cetățean care a văzut bătaia a sunat la dispeceratul Poliției Locale, la numărul unic 991, iar un echipaj s-a deplasat într-un timp foarte scurt la locul incidentulul.

În momentul când Poliția Locală a ajuns acolo, doi dintre bătăuși au fugit iar al treilea s-a urcat la volanul unui autoturism cu numere de Alba. Acesta din urmă a fost imobilizat, a fost anunțată Poliția Municipiului Câmpia Turzii, care a fost foarte operativă, i s-a pus fiola și s-a constatat ca bărbatul a avut 1.11 g/l alcoolemie în aerul expirat.

Cetățeanul în cauză a fost dus la secția de Poliție din Câmpia Turzii, iar ceilalți doi cu care s-a încaierat sunt căutați de polițiști.

Cel mai probabil i se va intocmi dosar.

Revenim cu detalii!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS