Actualitate

Horoscop 10 iulie 2019. Berbecii au parte de probleme în familie

Berbec:
Sunt posibile complicații în familie, din motive care vin din trecut, probleme neclarificate la timpul lor. Sentimentele care vă unesc pot fi și motorul bunei înțelegeri.

Taur:
Din anturaj vine un mesaj important, dar pe care trebuie să îl descifrezi tu, să îl observi și să depui efortul de a-l înțelege. Are legătură cu o greșeală pe care o faci frecvent.

Gemeni:
Ai la dispoziție o zi care te poate ajuta să înțelegi anumite aspecte ale comportamentului tău care îți afectează respectul de sine și finanțele.


Rac:
Este bine să te ocupi de tine, de propriile sentimente, să ții cont de ele, să le exprimi cum știi tu mai bine și să păstrezi ce e frumos în viața ta.

Leu:
Se împlinește o etapă importantă din evoluția unui plan pe care nu l-ai coordonat tu, dar nu îți este în întregime necunoscut. Are legătură cu evoluția ta profesională.

Fecioară:
Privești departe, spre un viitor posibil, pe care ai vrea să îl trăiești. Nu e nimic greșit în asta, dar e nevoie și de o apreciere corectă a eforturilor care vor fi necesare.


Balanță:
Îți cauți locul în lume, deși cei care te privesc au impresia că l-ai găsit și nu îți înțeleg neliniștea. Tu știi mai bine ce ai de făcut și nu ai de ce să ții cont de impresiile altora.

Scorpion:
Ai nevoie de un efort conștient ca să poți privi spre viitor și nu spre un trecut reînviat, pe care îl proiectezi cu insistență în timpuri care vor veni.

Săgetător:
Te poți confrunta cu un vârf al lipsei de încredere a unor apropiați. Este o etapă necesară, din care vei avea multe de învățat, mai ales în cine să ai tu încredere.


Capricorn:
De la partenerii importanți pot veni mesaje cu adevărat esențiale pentru viitorul relației voastre. Este bine să fii atent și să temperezi tendința de a-i limita în tot ce fac.

Vărsător:
Ai putea avea senzația că este o zi decisivă pentru viitorul tău profesional și poate că așa și este, dar nu prin evenimente ci prin ceea ce simți și gândești.

Pești:
Vei avea ocazia să îți clarifici sentimentele și să lași lucrurile în voia lor, ca să ai și tu parte de bucuria de a te ști pe drumul cel bun.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS