Actualitate

Excursie de suflet a Centrului de Zi Clement din Câmpia Turzii  

În 28 mai 2019, un grup de beneficiari ai Centrului de Zi Clement din Câmpia Turzii, a beneficiat de o excursie duhovnicească la mănăstirea Nicula. Însoțitor a fost Pr. Zăhan de la Biserica Învierea Domnului din Câmpia Turzii.

„A fost o zi de mare încărcătură spirituală pentru toți participanții la această excursie.
Se cuvine să mulțumim Pr. Sebastian Zăhan pentru implicare și mesajul spiritual prezentat beneficiarilor și angajaților în această ocazie. De asemenea mulțumim domnului primar Dorin Nicolae Lojigan pentru sprijinul oferit în realizarea acestei excursii și pentru susținere proiectelor inițiate de echipa centrului de zi.” Au fost cuvintele celor de la Centrul „Clement” din Câmpia Turzii

Centrul de Zi „Clement”, condus de Anca Sebastian, realizează activități deosebite, de fiecare dată când se ivesc ocazii… și sunt ocazii.

Centrul de Zi ,,CLEMENT” este un serviciu social, destinat persoanelor adulte. Prin intermediul centrului se asigură recuperarea medicală neuro-motorie a următoarelor categorii de beneficiari:

persoane adulte, persoane adulte cu dizabilități, persoane care au împlinit vârsta legală de pensionare, persoane pensionate pe caz de boală, persoane care beneficiază de pensie de urmaș.

În cadrul Centrului se oferă servicii medicale de: kinetoterapie, masaj medical, fizioterapie, asistență medicală primară ergoterapie, consiliere informațională

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS