Actualitate

În perioada 30 mai – 13 iunie, Galeria de Artă Turda găzduiește expoziția de artă plastică ANOTIMPURI a Asociației Artiștilor Plastici din Câmpia Turzii

În perioada 30 mai – 13 iunie , Galeria de Artă Turda găzduiește expoziția de artă plastică ANOTIMPURI a Asociației Artiștilor Plastici din Câmpia Turzii.
Fie că este vorba de anotimpurile anului, ale vârstei sau ale iubirii, toate aceste lucrări sunt rodul zbuciumului lăuntric al artiștilor și se convertesc în mesaje către privitori.
Exprimându-si sentimentele într-un mod artistic, creatorii de frumos au dorit ca acea atingere de aripă divina si lumină din sufletul lor să se reflecte în lucrări, pentru că fiecare își pictează viața în culorile sufletului său.
Vă invităm la vernisajul expozitiei „Anotimpuri” în data de 30 mai de la ora 17,30 sa descoperiti mici oaze de liniște și încântare a ochiului și a sufletului.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS