Politic

Adrian Mischian: „NU o să intru în PSD Câmpia Turzii, sunt doar niște manipulari ieftine”

După ce în ograda PSD Câmpia Turzii s-a vehiculat că Adrian Mischian, consilier local PMP se va alătura partidului socialist, consilierul PMP ne-a oferit o declarație pe această temă.

„Am auzit și eu că în ședințele PSD Câmpia Turzii s-a vehiculat că o să mă alătur acestui partid cât de curând. Nu știu cine face aceste speculații, dar consider că sunt doar niște dezinformări ieftine. Cine mă cunoaște știe că sunt un om de DREAPTA, știe că sunt un om onest, iar tot ce am construit până acum a fost prin muncă. Nu mă dezic de convingerile mele politice și îmi pare rău că numele meu este folosit în astfel de manipulări. PMP este un partid puternic, serios, promovăm oameni care au realizat ceva în viața privată, iar convingerile noastre de dreapta nu le poate contesta nimeni”, a declarat Adrian Mischian.

PMP Câmpia Turzii s-a clasat pe locul 4 la alegerile europarlamentare de duminică, 26 mai, la o prezență record la urnele de vot, peste UDMR, peste ALDE și peste PRO ROMÂNIA.

 4. PMP – 5,09% 

5. UDMR – 5,04%

6. ALDE – 4,94%

7. Pro România – 4,36%

Despre convingerile de dreapta, Adrian Mischian a dat o declarație într-un interviu tot pentru Ziarul 21, în care spunea: „Mesajul în ceea ce privește tendițele de dreapta, este legat de dezvoltarea antreprenorială. Să credeți în șansa voastră. În Germania, fiecare absolvent visează să ajungă antreprenor, din păcate în România fiecare absolvent visează să ajungă funcționar public sau angajat prin parlament. Fiți încrezători în forțele voastre, fiți antreprenori, fiți propriii voștri șefi!”

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS