<
Actualitate

Exemplu de spirit civic și responsabilitate din partea unui locuitor al orașului nostru

Politia Locala Turda a dat un exemplu de spirit civic și responsabilitate din partea unui locuitor al orașului nostru.
Un membru al grupului „Azi în Turda” ne-a semnalat că lângă tomberonul din preajma blocului în care locuiește, un autoturism cu remorcă a descărcat o cantitate mare de deșeuri menajere și mobilier.
Imediat a fost anunțată Poliția Locală și în câteva ore a fost identificată persoana responsabilă de acest gest lipsit de bun simț. Este vorba e un locuitor al comunei Mihai Viteazul, care a fost sancționat și obligat să adune toată mizeria pe care a depozitat-o ilegal.
Felicităm persoana care a surprins și ne-a adus la cunoștință această faptă reprobabilă și încurajăm toți turdenii să nu mai rămână indiferenți.
Vă rugăm să fotografiați și să rețineți cât mai multe informații în cazul în care surprindeți orice abatere sau comportament lipsit de bun simț și să ni le furnizați, pentru ca Poliția Locală să ia măsurile necesare pentru ca cei responsabili să fie pedepsiți.

#PrimăriaMunicipiuluiTurda #Responsabilitate #SpiritCivic

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS