<
Actualitate

Felicitări, Crina Cristurean! Felicitări, Nicușor Lăcătuș! 4 de DA la românii au talent!

Crina Cristurean, tânăra de 13 ani, din comuna Luna a cucerit audiența și juriul de la emisiunea ”Românii au talent”, care i-au acordat 4 de DA, după o interpretare pură care a evidențiat talentul mare care se ascunde în spatele acestui copil.

Crina Cristurean și-a impresionat prima dată familia. “Crina, are un talent de mică, cânta prin casă tot timpul, am reușit de am mers la Clubul Copiilor din Câmpia Turzii unde l-am întâlnit pe un om mic cu suflet mare, Nicușor Lăcătuș, care s-a ocupat de ea…”, povestesc părinții Crinei Cristurean.

“Crina este un talent nativ, după 2-3 luni de repetiție merge acasă și cântă, cântă peste tot, mănâncă muzica pe pâine…”, era remarca lui Nicușor Lăcătuș, cel care a primit-o pe Crina în cadrul Clubului Copiilor și cel care i-a acordat toată încrederea și priceperea sa.

Nicușor Lăcătuș, acel om mic, dar cu un SUFLET ATÂT DE MARE, voluntarul neobosit din Câmpia Turzii, cu o modestie ieșită din comun, a precizat în fața camerelor de luat vederi: “eu le-am recomandat copiilor să nu-mi spună domnul profesor… eu sunt doar un amator… ce fac, fac voluntar… știu că drumul meu în viața Crinei se aproprie de sfârșit, Crina trebuie îndrumată de un profesionist…”, și-a încheiat intervenția Nicușor Lăcătuș, vizibil emoționat nu de camerele de luat vederi, ci de succesul Crinei.

“Este cea mai mare scenă pe care am urcat”, a mărturisit Crina Cristurean la începutul emisiunii, şi a mai mărturisit: “Visul meu se îndeplinește deja fiind aici la Românii au Talent, sper să-mi depășesc limitele…”

După o interpretare muzicală de excepție, care a uimit întreaga audiență, Andra, vizibil uimită de talentul Crinei și-a exprimat convingerile despre talentul acesteia: “Mi se pare că ai o voce curată… ai potential… e fascinant să auzi un copil care nu a studiat… să cânți cum a cântat Crina… e pur și simplu talent…”.

Felicitări, Crina Cristurean! Felicitări, Nicușor Lăcătuș!

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS