Actualitate

Festivalul Internațional de Teatru Turda 28 iunie – 7 iulie

Avemplăcerea de a anunțacea de III-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Turda care va avea loc in perioada 28 iunie – 7 iulie.
Încele 10 zile de festival, Turda va deveni un centru cultural și artistic dedica ttuturor formelor de artă, adunând la un loc artiști din țară și străinătate, totalizând peste 100 de evenimente , care vor fi prezentate în 15 locații din Turda și împrejurimi.
Tema aleasă pentru 2019 este #freedom_of_choice/libertatea de a alege, o temă ce își propune o deschidere largă spre actul artistic, care ne oferă posibilitatea de a ne depăși limitele și constrângerile impuse de societate și de a găsi totodată noi forme de expresie artistică.
”Libertatea de a alege este o temă generoasă care dă posibilitatea atât artiștilor cât și spectatorilor să descopere și să se descopere. Pe scenă este permis orice ! Hai la teatru, hai la festival și ai să înțelegi ce înseamnă libertatea de a fi, libertatea de a te exprima, libertatea de a exista, libertatea de a crea! ” a spus Cătălin Grigoraș, manager Teatrul Aureliu Manea Turda.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS