Actualitate

Încă o grădiniță reabilitată la Turda

Întrunit de îndată, vineri 7 iunie de la ora 10:00 în sala mare a Primăriei din Turda, Consiliul Local Turda a aprobat în unanimitate de voturi, reabilitarea, dotarea şi extinderea grădiniței cu program prelunigit “Prichindelul Isteț “ şi a creşei nr. 4 din Turda. Proiectul inițiat de edilul Turzii, Cristian Octavian Matei, a fost votat în unanimitate de voturi, finanțarea acestui proiect făcându-se prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10, Obiectiv specific 10.1, apelul de proiectare nr. POR/10/2017/10/10.1a.

Valoarea întregului proiect este în cuantum de 11.974.548.98 lei (inclusiv TVA), din care valoare totală eligibilă 10.605.588.98 lei şi valoare eligibilă de 1.367.960.00 lei.

Sub axa prioritară 10 îmbunătățirea infrastucturii educaționale, prioritatea de investiții 10.1 investiții în educație şi formare, inclusv formarea profesională, pentru dobândirea de compentențe şi învățare pe tot parcursul vieții. Sub axa prioritară 10 îmbunătățirea infrastucturii educaționale, prioritatea de investiții 10.1 investiții în educație şi formare, inclusiv formarea profesională, pentru dobândirea de competențe şi învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurii de educație şi formare.

Municipiul Turda se constituie solicitant eligibil, fapt pentru care a pregătit pentru depunere cererea de finanțare cu titlul “Reabilitarea, dotarea şi extinderea grădiniței cu program prelungit “Prichindelul isteț” şi a creşei nr.4”.

În acest moment cererea de finanțare se află în faza de pre-contractare la Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS