Actualitate

Fetele de Bella Musica fac senzație la Festivalul „Armonii Românești” din județul Neamț. Vezi ce premii au câștigat

Clubul de Canto Bella Musica din Câmpia Turzii a participat la Festivalul „Armonii Românești ” organizat în județul Neamț.
Fetele pregătite de profesorul Cornel Pop, au făcut senzație la acest festival obținând premii foarte importante… și foarte multe.

Ștefania Petric, fata cu vocea de înger, a reușit să impresioneze audiența obținând 3 trofee la secțiunea: muzică ușoară, muzică populară și muzică religioasă: premiul de excelență și Trofeul de Secțiune.

Colega de breaslă, Beatrice Simioana, vocea suavă a municipiului Turda, a câștigat și ea 3 premii de excelență la muzică ușoară, populară și muzică religioasă precum și Trofeul Mini Junior.

Fetele de Aur ale clubului de Canto Bella Musica, Ștefania și Beatrice au câștigat premiul de excelență cu duetul Sweet Stars

Hoca Sonia a luat locul 1 la muzică ușoară, premiul de excelență la muzica religioasă, premiul de excelență la muzică populară și Trofeul Junior

Toate cele 3 mici vedete au făcut o impresie deosebită la acest festival, iar din sursele noastre, jurații acestui festival au rămas „cu gura căscată” când le-au auzit cântând.

Felicitări fetelor, felicitări profesorului Cornel Pop!

La acest eveniment au participat copii din 20 de județe ale țării, mulți din ei premiați cu mari trofee la festivaluri Naționale și Internaționale. Scopul festivalului a fost de a evidenția talentul artistic, dorind astfel să se păstrăze și să se încurajeze adevăratele valori ale țării.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS