Actualitate

Final de an școlar pentru elevii claselor a XII-a de la Colegiul „Emil Negruțiu” din Turda

Deși această pandemie a închis toate școlile din România încă din luna Martie, cursurile au continuat online. O nouă metodă de predare a fost rapid implementată, pentru ca elevii să nu rămână în urmă cu materia.
După săptămâni întregi de studiu online, elevii claselor a XII-a au încheiat azi cursurile. O festivitate total diferită față de ceilalți ani, dar la fel de emoționantă.
Directoarea Colegiului „Emil Negruțiu” din Turda, doamna prof. Timea Gavrilescu, împreună cu intregul colectiv de cadre didactice ale liceului turdean au ținut să adreseze câteva rânduri absolvenților liceului.


Iată ce au scris pe pagina oficială a instituției de învățământ:
„Dragi absolvenți ai promoției 2016-2020!
Azi ar fi trebuit să sune clopoțelul pentru ultima dată pentru voi, să marcheze finalul anilor petrecuți ca elevi la Colegiul ”Emil Negruțiu”… Cu părere de rău și tristețe în suflet, anul acesta suntem nevoiți să vă spunem ”La revedere!” doar prin intermediul spațiului virtual, fără a ne putea bucura de momentele festive alături de voi… Directorii colegiului, profesorii diriginți și toți profesorii care v-au predat în acest colegiu, dorim să vă mulțumim pentru faptul că ați fost elevii noștri, că ne-ați permis să vă ghidăm în formarea profesională și, ne place să credem, în formarea voastră ca oameni. Vă dorim ca drumul să vă fie lin în viață, să reușiți să vă realizați în domeniul dorit și să fiți puternici dacă veți întâmpina vreodată greutăți!


Nu uitați de spațiul protector al școlii, unde ați legat prietenii, v-ați mai ciondănit, ați studiat intens sau ați chiulit cu poftă și unde vi s-a acordat nu o dată șansa de a reface, corecta ceea ce nu v-a ieșit tocmai bine… Sperăm să vă întoarceți cu drag aici peste ani, pentru a depăna amintiri și a ne povesti despre reușitele voastre!
Dorim să le mulțumim și părinților voștri pentru sprijinul pe care vi l-au acordat pe parcursul anilor de liceu! Fără ei, munca noastră ar fi fost mult mai dificilă!
Vă dorim MULT SUCCES LA TOATE EXAMENELE VIEȚII!”

”Gaudeamus igitur iuvenes dum sumus!”
“Nu există experienţă căreia să nu-i poţi supravieţui dacă ai curajul să înfrunţi viaţa.” (Octavian Paler)
“Dacă nu rişti, nu vei fi niciodată învins. Dar nici nu vei câstiga vreodată.” (Richard Nixon)”.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS