<
Actualitate

Fotbaliștii Universității Cluj, alături de Victoria Maria. Călin Dringo, maseorul echipei, scoate la licitație un tricou semnat de Generația de Aur a Universității

Minune de la Dumnezeu. Altceva nu poate fi. Cazul Victoriei Maria, fetița de 1 an și 6 luni diagnosticată cu o formă de cancer rar, a strâns o întreagă comunitate la un loc. Că vorbim de oameni de afaceri, influenceri, artiști, simpli cetățeni sau fotbaliști, toți au un singur singur scop: Totul pentru Victoria.

Povestea micuței Victoria a ajuns și la echipa clujeană Universitatea Cluj. Călin Dringo, renumitul maseour al echipei, originar din Câmpia Turzii, le-a povestitor fotbaliștilor cazul micuței Victoriei Maria, iar ei s-au mobilizat, au făcut un baner special pentru Victoria și au strâns o sumă importantă de bani pe care Călin a donat-o lui Andrei, tatăl Victoriei.

Mai mult decât atât, Călin scoate la licitație un tricou semnat de jucătorii Universității din generația ’90-’95. Tricoul cu numarul 23 a fost purtat în urmă cu 7 ani la meciului de gală disputat la Cluj, între „U” Cluj gen. 90-95 și Naționalei de Aur a României. Tricoul este semnat de către nume grele ale sportului național, printre care Predatu, Zanc, Maier, „ghirișanul” Valentin Șandru, Popescu, etc.

Jos pălăria pentru acest gest, Călin. Mulțumește băieților de la Univeristatea Cluj pentru această faptă. Dumnezeu să ne ajute!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS