<
Actualitate

Rugăciune comună pentru Victoria Maria, între orele 21.00-21.30

Părintele Sebastian Zăhan a avut o postare pe pagina de facebook referitoare la ajutorul pe care noi putem să îl oferim Victoriei Maria, d.p.d.v. duhovnicesc. Rugăciune comună către Dumnezeu, între orele 21.00 – 21.30 pentru micuța Victoria Maria.

„Dragii mei, Victoria Maria are nevoie de ajutor și de la oameni și de la Dumnezeu. Începând cu această seară, timp de trei zile, vom face un lanț de rugăciune pentru Victoria Maria, pentru a putea trece cu bine peste această încercare. Cei care doriți să vă alăturați demersului nostru, între orele 21.00 și 21.30 deschideți cartea de rugăciuni și rugați-vă împreună cu noi.


Ne încredem în cuvintele Domnului Iisus : ” Iarăşi grăiesc vouă că, dacă doi dintre voi se vor învoi pe pământ în privinţa unui lucru pe care îl vor cere, se va da lor de către Tatăl Meu, Care este în cerururi. Că unde sunt doi sau trei, adunaţi în numele Meu, acolo sunt şi Eu în mijlocul lor. ” a transmis părintele.

Înainte de toate trebuie să îl punem pe Dumnezeu. Nu ezitați a va alătura între orele 21.00-21.30 la rugăciunea comună pentru Victoriei Maria. Doamne ajută!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS