<
Actualitate

Foto. Vestiarele de la SkatePark-ul din Câmpia Turzii au fost distruse

Foto. Vestiarele de la SkatePark-ul din Câmpia Turzii au fost distruse

Duminică, 12 iunie vestiarele de la SkatePark-ul din Câmpia Turzii au fost găsite distruse. La locul faptei au fost chemați polițiștii din Câmpia Turzii care au deschis un dosar penal.

Pe timpul nopții de SkatePark-ul din Câmpia Turzii răspunde o firmă de pază privată, iar la intrarea în tură aceștia au găsit vestiarele vandalizate. Pe timpul zilei supravegherea skate-park-ului trebuie să fie asigurată de Serviciul Cultură din cadrul primăriei, însă acest lucru nu se întâmplă. Am încercat să luăm legătura cu Lucia Golfin, șeful Serviciului Cultură din cadrul primăriei dar aceasta nu a răspuns la telefon. Un bugetar care se respectă, în zilele de sărbătoare își închide telefonul.

În schimb primarul municipiului Câmpia Turzii ne-a răspuns, chiar dacă e sărbătoare, și i-am cerut un punct de vedere despre acest eveniment neplăcut:

„Da, am fost înștiințat și eu de ceea s-a întâmplat acolo. Sincer așteptam să fiu înștiințat chiar de cei care au în fișa postului acest obiectiv important dar nu a fost așa. Poliția a fost sesizată, s-au luat măsuri, amprente și s-a deschis un dosar pentru distrugere. Am încredere ca făptașii vor fi găsiți repede și vor fi trași la răspundere. Acest parc a fost realizat prin eforturi mari, pentru a beneficia copiii noștri. Ne-am dorit ca în acest parc copiii să beneficieze de tot confortul posibil la un nivel ridicat. În mare parte am reușit, vedem zilnic copii care merg în skate cu zâmbetul pe buze care fac o activitate sportivă și apreciază acest parc polisportiv. Din păcate sunt și persoane care nu știu să aprecieze, care nu înțeleg că toate aceste stricăciuni costă bani, iar ca urmare a acțiunilor lor suferă mai multă lume. Am un sentiment de dezamăgire evident dar vom repara în cel mai scurt timp toate stricăciunile de acolo iar activitatea de la skate va reveni la normal”, ne-a declarat Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii.

Skate-park-ul din Câmpia Turzii este unul dintre cele mai frumoase parcuri din România și a costat 2.542.524,14 lei.

Skatepark-ul are o suprafață de 600,80 mp, și o suprafață de 558,00 mp care este utilizată ca patinoar în aer liber iarna și ca teren polisportiv pe timp de vară, primăvara și toamna.

Este primul parc sportiv din România care are asemenea dotări. Până la inaugurarea skate-park-ului din Câmpia Turzii primăria închiria an de an un patinoar artificial pentru locuitorii municipiului. Însă o dată cu investiția mai sus amintită Primăria din Câmpia Turzii deține propiul patinoar.

„La momentul când am gândit construirea Skate Park-ului am făcut în așa fel ca el pe timpul iernii să fie patinoar. Banii rămași din economia făcută cu banii care-i dădeam anii trecuți pentru închiriereea patinoarului vor fi redirecționați o parte spre școlile din oraș iar o parte vor fi achiziționate an de an, treptat mai multe oarnamente de Crăciun care vor fi amplasate în Orășelul Copiilor”, declara Dorin Lojigan la inaugurarea patinoarului din  Complexul Sportiv AlfaGen Park.

 

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS