Actualitate

Foto. Victoria Viișoara – Victoria Cluj 0-3

Victoria Viișoara a pierdut pe teren propriu scor 0-3 în fața celor de la Victoria Cluj, în prima etapa a ligii IV, meci disputat la baza sportivă din Viișoara.

Clujenii cu un lot valoric superior, cu jucători care au evoluat în prima ligă și în cupele europene au dominat meciul, în totalitate chiar dacă în prima repriză, viișorenii au ținut piept cu un joc curajos, împinși de la spate de suporterii care au luat loc în tribune.

Cele mai multe ocazii au aparținut clujenilor care s-au apropiat periculos de poarta celor de la Viișoara, mijlocul terenului fiind dominat de Giurgiu, iar apărarea clujenilor a fost betonată de Ionescu.

Scor pauză 0-0

A doua repriză, valoarea dar și experiența clujenilor și-a spus cuvântul, practic clujenii au presat și nu a mai lăsat Victoriei Viișoara nici o șansă, iar la 5 minute de la începutul celei de a doua reprize, Bogdan Ungurușan a deschis scorul.

Imediat după marcarea primului gol clujenii au continuat să atace, iar Marius Ionescu și Andrei Codreanu au dus scorul la 3 – 0 pentru Victoria Cluj.

Pentru Victoria Viișoara au evoluat:

Ciorgă, Baciu, Ogrean, Mocan, Tritean, Mărginean, Varga, Galea, Lingurar, Ciungan, Hegheduș. Au mai intrat: Ciungan Andrei, Ciungan Antonio, Rus Marcel, Rusu Rareș și Petrovan.

 

Publicată de Ziarul 21 pe Sâmbătă, 7 septembrie 2019

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS