Actualitate

Gabriel Mocean, antrenor Victoria Viișoara: „Azi am dat piept cu jucători care au jucat în liga campionilor, în divizia A, Europa League adică Ungurușanu, Giurgiu…”

La debutul în liga a IV-a, Victoria Viișoara a avut un adversar puternic, căruia i-a ținut piept 45 de minute. Cu un lot tânăr, fără experiență dar cu mult curaj, Victoria Viișoara chiar dacă a pierdut cu 0-3 nu s-a făcut de rușine.

Antrenorul Victoriei Viișoara a acceptat să ofere un interviu pentru Ziarul 21, imediat după meci.

„Având în vedere că am jucat cu 7 juniori titulari, eu zic că am rezistat destul de bine, ne-au dominat, au meritat victoria pentru că și valoric și din toate punctele de vedere au fost peste noi, dar în prima repriză nu au avut nici o ocazie clară de gol, a fost așa o dominare sterilă, doua faze fixe și apoi o greșeală copilărească, normal că valoarea și-a spus cuvântul cu jucători care au jucat în liga campionilor, în divizia A, Europa League adică Ungurușanu, Giurgiu, e normal. Noi trebuie să creștem, din greșeli învățăm.

Sunt mulțumit de evoluția echipei, în special pe apărare, pe atac avem mai mult de lucru am avut și mulți accidentați. Așa ca primă impresie la contactul cu Liga a IV-a, este destul de bine, nu ne-am făcut de râs, Victoria Cluj este cea mai bună echipă din Liga a IV-a, urmează  meciul cu CS Florești și o să vedem.

La Viișoara obiectivul este pe juniori,  vreau să ajung pe primul loc, cu copiii, nu avem nici o presiune la seniori, obiectivul nostru este să jucăm bine, să adunăm puncte și să aducem juniorii în echipa mare. Noi ne străduim, ne-ar trebui pe atac un jucător mai hotărât, care să țină de minge, acolo am pierdut mult pentru că tot timpul erau pe noi, au apărare bună și fundașul lor,  Ionescu, chiar a câștigat meciul. Având în vedere ca sunt copii, nu facem presiune asupra lor, au jucat bine”, a precizat Gabriel Mocean, antrenor Victoaria Viișoara

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS