Fotbal

CSM Câmpia Turzii – Arieșul Mihai Viteazu 0-2 (foto)

CSM Câmpia Turzii a întâlnit pe Arieșul Mihai Viteazu în prima etapă a ligii a IV-a de fotbal, meci disputat sâmbătă, 7 septembrie, pe stadionul „Mihai Adam” din Câmpia Turzii, scor 0-2.

Începutul meciului a aparținut CSM-ului din Câmpia Turzii care s-a aruncat în atac dar apararea formației condusă de Artur Podar a fost la datorie.

Cu o omogenitate  care s-a văzut în teren, cu un joc simplu dar exact, Arieșul Mihai Viteazu s-a arătat mai periculoasă, iar în minutul 28, Mărie prinde un șut periculos de la 25 de metri care însă s-a dus în plasa laterală.

Șapte minute mai târziu, jucătorii Arieșului după o respingere in extremis a apărării CSM-ului, au continuat faza iar după o centrare de pe partea stângă de atac, Marie este găsit singur în fața porții care marchează cu o lovitură de cap pentru 0-1.

Începutul reprizei a doua a aparținut tot CSM-ului care s-a aruncat din nou în atac, însă precipitarea atacanților din Câmpia Turzii nu a pus în pericol real poarta apărată de Barta, în schimb, Arieșul Mihai Viteazu s-a arătat mai pericuoasă pe contraatac, iar în minutul 65, o centrare trasă parcă la indigo de la primul gol, în care același Marie este găsit singur în fața porții, însă trimite mingea puțin pe  lângă poartă.

Minutul 73, același Marie face dubla pentru Arieșul Mihai Viteazu, după o greșeală în mijlocul apărării CSM-ului.

CSM-ul s-a arătat periculoasă prin lovitura liberă a lui Bituleanu care a trimis de la peste 30 de metri în lateral dar Barta a fost la post.

CSM Campia Turzii  –  Ariesul Mihai Viteazu   0-2 (0-1)

Marcator: Marie ’35 si ’73.

CSM Campia Turzii: Rusu – Ghemes (’46 Ozvada), Ceclan, Nemes (’72 Olteanu), Tescar (’88 Vescan) D.Stefan (cpt), Oroian, Moldovan, Sur, Bituleanu (’90 Zadic), Tot (’78 Tamas).

Antrenor principal: Andrei Pintilie

Ariesul Mihai Viteazu: Barta (’90+4 Silaghi.D) – Mercean, Buglea (cpt), Gherman, Moldovan, Hidisan (’69 Ignat), Kiesz, Crisan, Maris (’90+2 Varga), Marie (’85 Muresan), Partila (’74 Zbilica).

Antrenor principal: Artur Podar

Publicată de Ziarul 21 pe Sâmbătă, 7 septembrie 2019

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS