campanie campanie
Actualitate

Gest! Viamso mulțumește angajaților pentru răbdarea și implicarea din această perioadă

Aceste două luni de stare de urgență și-au pus amprenta asupra cetățenilor din Câmpia Turzii și nu numai. Partea cu pandemia și cu statul pe acasă, a făcut din cetățenii orașului să fie mai gospodari, mai creativi. Puteai vedea cu ochiul liber cum numărul persoanelor care construiesc câte ceva pe acasă sau pe lângă casă a crescut în această perioadă. Stând mai mult pe acasă, cetățenii au înțeles că trebuie să meșterească câte ceva. Drept urmare, cel mai bine dotat magazin de materiale de construcții din zonă, Viamso, a fost asaltat de către oameni, respectând legea și ordonanțele militare privind distanțarea socială și purtarea de măști și mănuși de protecție.

Și a fost greu… și pentru clienți dar mai ales pentru echipa Viamso. În primul rând, noi, toți, nu ne-am mai lovit de o asemenea situație, iar lucrurile trebuiau învățate din mers. Echipa minune Viamso, și-a pregătit foarte bine temele și a învățat din mers toată procedura, în așa fel încât, cetățenii să nu fie expuși și lucrurile să se desfășoare cât mai aproape de normalitate. Au reușit. Clienții au fost serviți într-un timp scurt, angajații Viamso au respectat procedura privind dezinfectarea la intrarea în magazin, fluxul de intrare și fluxul de ieșire, ș.a.m.d.


Proprietarul Viamso, Sorin Moldovan, ne-a spus că așa volum de muncă nu a mai avut decât în plin sezon, însă și atunci, angajații mai respirau. Dar acum, în aceste 2 luni și ceva, echipa Viamso a arătat a FAMILIE. S-au sprijinit unii pe ceilalți, s-au ajutat, s-au comportat ca niște frați și surori, au ajutat clienții, au făcut cele mai bune recomandări, iar acest lucru nu contează doar pe termen scurt, ci va conta pe termen mediu și lung pentru că se vede omogenitatea, solidaritatea și implicarea echipei.

În această periodă au apărut tot felul de eroi. Pentru unii dintre noi, medicii sunt eroi, cadrele M.A.I. sunt eroi, cadrele M.A.P.N. sunt eroi, însă pentru Sorin Moldovan, principalii eroi sunt cei din familia Viamso.

Manu, Teo, Bogdan, Mihai, Emiluț, Dana, Simona, Ramona, Claudia, Erika, Andreea, Adriana, Ioana, Iulia, Geta, Ani, Mari și Cristina, liderul vostru, Sorin Moldovan, își ridică pălăria în fața voastră și vă mulțumește pentru efortul depus și pentru răbdare.

Apropos, fie vorba între noi, meritați toate mulțumirile!

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS