Actualitate

„Go Invictus!” la Câmpia Turzii (video)

Pentru al treilea an consecutiv, Veteranii Invictus au marcat drumul către Carei cu o oprire la Câmpia Turzii. Ospitalieri, oficialitățile locale în frunte cu edilul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, i-au așteptat pe Veteranii Invictus, la intrare în Câmpia Turzii lângă MIG.

După acest moment, în Piața Tricolorului, pe Voluntarii Invictus, i-au așteptat zeci de copii care împreună cu Fanfara Promenada din Câmpia Turzii au intonat „Oda Bucuriei”, spre deliciul celor prezenți. Edilul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a înmânat, în semn se respect, Drapelul României, reprezentatului Invictus. Formația și-a continuat drumul către Carei, făcând o escală și în localitatea vecina, Turda.

„Este al treilea an când va primim la Câmpia Turzii și vă asigur că în continuare, Câmpia Turzii este alături de d-voastră și sunt convins că cetățenii municipiului Câmpia Turzii apreciază efortul pe care îl faceți! Vă dorim succes în drumul lung și greu pe care l-ați pornit” a declarat edilul Dorin Lojigan Alegătorii se vor întâlni la Carei pe data de 25 octombrie 2017, de Ziua Armatei Române, ziua în care a fost eliberată ultima localitate din teritoriul actual al României. Voluntarii Invicuts aleargă și pedalează pe biciclete până la Cluj Napoca unde vor preda ștafeta catre Gemina, care va duce ștafeta până la Carei.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS