Actualitate

Go Invictus!” la Turda (video)

Zi de mare sărbătoare la Turda! Voluntarii Invictus au ajuns în jurul amiezii în centrul municipiului Turda, unde, edilul municipiului Turda, Cristian Octavian Matei, împreună cu cetățeni ai Turzii, consilieri locali, viceprimar, militari și copilași îmbrăcați în straie populare, i-au primit cu brațele deschise pe cei care, duc cu mândrie simbolistica acestui cros la care participă militari, civili și veterani.

„Faceți un gest istoric pe care poporul român îl merită” a declarat Cristian Octavian Matei, edilul municipiului Turda. Invictus România organizeză, în perioada 17 – 25 octombrie, cea de-a VI-a ediţie a Ştafetei Veteranilor, o cursă de alergare la sunt aşteptaţi să participe militari, civili, dar şi militari răniţi în teatrele de operaţii, care vor purta drapelul tricolor pe traseul Bucureşti – Carei.  Întrecerea este organizată în contextul sărbătoririi, la 25 octombrie, a Zilei Armatei României. Traseul care însumează peste 650 de kilometri pornește din Bucureşti şi are ca destinație finală, localitatea Carei. Alegătorii se vor întâlni la Carei pe data de 25 octombrie 2017, de Ziua Armatei Române, ziua în care a fost eliberată ultima localitate din teritoriul actual al României.

Voluntarii Invicuts aleargă și pedalează pe biciclete până la Cluj Napoca unde vor preda ștafeta catre Gemina, care va duce ștafeta până la Carei.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS