Actualitate

HOLOGRAF la Salina Turda

Deja nu mai este nici un secret că Salina de la Turda este cel mai frumos loc subteran din lume.

Luni, 25 februarie, salina a fost vizitată de membrii cunoscutei trupe românești Holograf. Se pare că trupa a susținut ieri, 24 februarie, un concert la Oradea, în sala mare a Teatrului Regina Maria, susține bihon.ro.
Conform Wikipedia, Holograf este o formație românească de muzică rock înființată la București în perioada 1977–1978, de muzicianul Mihai Pocorschi. Holograf este printre cele mai de succes trupe din România, fiecare dintre albumele lor conținând câteva cântece care au ajuns hit-uri în România. Formația este în continuare foarte activă și realizează turnee lungi, cu concerte foarte bine primite de public.
După 40 de ani industria muzicală românească s-a schimbat total. Invazia de formaţii şi solişti inundă media, comercialul dominând în detrimentul muzicii „cu greutate”. Dacă prea puţini îşi mai doresc să cumpere un CD de colecţie sau intră pe platformele de streaming şi download, majoritatea apelează la accesul facil pe youtube, neinteresaţi de faptul că nu se compară un download piratat cu calitatea unei înregistrări de pe albumul original. Dar iată că în aceste condiţii de concurenţă acerbă pe piaţa muzicală, Holograf face, după patru decenii, săli pline la concertele live.
Muzica holografilor a traversat generaţii, hiturile lor sunt decor pentru poveştile de iubire ale părinţilor şi copiilor, o performanţă la care visează orice artist!
Dan Bittman, Edi Petroşel, Mugurel Vrabete, Tino Furtună şi Romeo Dediu se află în turneu prin ţară, unde expun un show ca o declaraţie de dragoste pentru o prietenie de mai bine de 40 de ani între Holograf şi public.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.