<
Actualitate

Horațiu Gal după meciul dintre AHC Potaissa Turda și BSV Berna

H.G.: „Da, într-adevăr așa cum ne-am așteptat, elvețienii nu au renunțat la calificare, s-au pregătit bine, chiar au făcut două antrenamente vizionări în cele 2 zile în care ai fost aici. După derby-ul câștigat acasă de joi, s-a văzut ai venit cu elan, și noi am avut un început mai ezitant, am revenit până la pauză. La un moment dat era 7-2 scorul pentru ei, dar spre final am reușit să rezistăm si să aducem calificarea la Turda!”
A fost un moment în care elvețienii păreau să aibă soarta calificarea în mâini, dar băieții dvs. au revenit senzațional. Cum a fost posibil?
„Da, într-adevăr, presiunea a fost foarte mare. La trei goluri am avut și atacul si dacă înscriau atunci într-adevăr puteam să ne prăbușim, dar eu aveam încredere că noi nu am renunțat. Am trecut și prin momente si mai grele. Felicit toți spectatorii care au participat la meci.”


Evoluții de excepție ale lui Ionuț Irimuș în poartă, pe faza ofensivă Milos Dragas și Marius Szoke.
„Da, într-adevăr poate s-a simțit puțin si oboseala, am avut meciul de la Reșița, au fost cele 48 de ore prin aeroporturi, dar sper că s-au terminat cu toate.”
Și CSM București s-a calificat. Avem două echipe românești. V-ați gândit la un posibil adversar? Va fi tragerea la sorți marți.
„Tragerea la sorți va fi marți, de la ora 12.00, la Viena. Eu sper totuși să nu cădem două echipe românești, mai departe, fiindcă avem posibilitatea amândouă să aducem puncte României. „

Avem meci joi, cu Dunărea Călărași. Avem timp să ne revenim fizic?
„Nu avem ce face! Programul este stabilit deja, din 3 în 3 zile, eu zic că ne vom recupera și mă bucur încă o dată că nu avem accidentați. Asta este cel mai important!”

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS