<
Actualitate

Împreună pentru Gogu! Bulgaru’ scoate la licitație tricourile de pe vremea când juca la Poli Timișoara și Unirea Alba Iulia

Dat fiind faptul că Dorin Roșu a fost un mare fotbalist al zonei, fiind jucător la ISCT, CFR Cluj, Universitatea Cluj și la alte câteva echipe importante din fotbalul românesc, este firesc ca majoritatea prietenilor să fie în acest domeniu.

Drept dovadă, Bulgaru’- Mircea Rus, își scoate la licitație 2 dintre tricourile pe care le-a îmbrăcat în cariera sa extraordinară de fotbalist. Tricourile sunt de la Poli Timișoara și Unirea Alba Iulia.
Despre Bulgaru nu se mai poate spune nimic. A făcut istorie la echipe cu renume din fotbalul mare și este singurul jucător din zona care a jucat o finală de cupa europeană, CUPA INTERTOTO, pe vremea când juca la Gloria Bistrița ( Gloria Bistrița- Atlwtico Madrid)

Tricouri ale unor fotbaliști importanți au fost scoase și de Dringo Călin ( Tricoul lui Foro), Paul Pintilie ( Tricoul de campion cu CFR, semnat de toți jucătorii CFR-ului) sau Adi Chișu.( Bordeianu – CFR Cluj)

Felicitări pentru gest!

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS