<
Actualitate

În acest weekend, jandarmii au ajutat 186 de persoane aflate în pericol și au intervenit pentru aplanarea a 36 de conflicte, în urma solicitărilor prin apel 112

Un urmărit internațional, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate, a fost depistat în aproprierea localității Milcov de către jandarmii olteni.

De asemenea, jandarmii au prins în flagrant 19 persoane care comiteau infracțiunile de furt, port fără drept de obiecte periculoase, lovire și deținere de substanțe interzise.

În contextul aplicării măsurilor de prevenire a răspândirii COVID – 19, jandarmii au verificat peste 6800 de persoane, iar 76 de persoane au fost sancționate contravențional pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. De asemenea, peste 100 de societăți comerciale/pfa au fost verificate, iar 19 dintre acestea au fost sancționate contravențional în cuantum de 22.800 lei, pentru nerespectarea măsurilor și interdicțiilor impuse pe timpul Stării de alertă.

Jandarmeria Română, cu siguranță, pentru fiecare!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS