Actualitate

Incendiu puternic la o casă din Coplean, 10 pompieri s-au luptat cu flăcările

Două autospeciale pentru stins incendii și 10 pompieri au intervenit, în cursul nopții trecute, pentru a stinge flăcările care au cuprins o bucătărie de vară și o lemnărie, din Coplean.

”Forțele de intervenție au fost alertate în jurul orei 23.30 și au găsit, în momentul sosirii la locul solicitării, cele două anexe gospodărești cuprinse în totalitate de flăcări, cu posibilitatea de propagarea la casa aflată la cca 5 m față de acestea”, a anunțat ISU Cluj.

Pompierii dejeni au reușit să limiteze și să stingă focul în aproximativ o oră și au salvat astfel casa din gospodărie, de pe fațada căreia se topisera deja lambriurile din PVC, cât și casa învecinată, precum și alte anexe și utilaje din gospodărie.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la un calorifer electric lăsat în funcțiune.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS