<
Actualitate

Încep lucrările de mansardare la Grădinița Pinocchio. Unde se vor ține cursurile în timpul lucrărilor?

Deoarece vor începe lucrările de mansardare a gradiniței Pinocchio, s-a solicitat, din partea conducerii gradiniței, ca activitate specifică grădiniței să fie mutată provizoriu pe strada Griviței nr. 8A pentru a putea funcționa începând cu data de 1 septembrie 2020, 3 grupe cu program normal și o grupă cu program prelungit. Așadar, până la finalizarea lucrărilor de mansardare, cele 4 grupe de copii își vor desfășura activitatea specifică în imobilul de pe strada Griviței nr. 8 A.

Datorită numărului mare de solicitări, în paralel, administrația locala a găsit modalitate ideală pentru a răspunde nevoilor cetățenilor: construiește o nouă grădiniță în Câmpia Turzii, în Parcul Mare (Berc).

Proiectul constă în construirea unei grădinițe dotată și echipată la standarde moderne și în cadrul căreia vor fi relocate și extinse activitățile educaționale specifice d
erulate în prezent în cadrul grădiniței „Lumea Prichindeilor” și „Pinochio” care funcționează în prezent în regim de locațiune și care nu îndeplinesc cerințele minime pentru desfășurarea unui act educațional modern de calitate și atractiv.
Locația grădiniței nou construită este în Parcul Mare (Berc) și va avea o capacitate de 160 de locuri. Va avea o suprafață amenajată de aproape 4000 mp în cadrul căreiea va fi construită o clădire cu funcțiune grădiniță în regim p+1E. Aceasta va avea opt săli de clasă a câte douăzeci de locuri fiecare, două anexe, două camere tehnice, trei grupuri sanitare, o sală special amenjată pentru servirea meselor cu o capacitate de optzeci de locuri, trei depozite hrană, bucătărie, vestiare femei și barbați.

Photocredit: Alin Pop

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS