Actualitate

Informare comuna Mihai Viteazu

INFORMARE
În conformitate cu prevederile art. 2 din Ordonanta militară nr. 3 din 24.03.2020 persoanele cu vârsta peste 65 de ani se pot deplasa NUMAI in intervalul orar 11 -13, STRICT pentru urmatoarele motive:
a) deplasarea pentru asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de baza ale persoanelor si animalelor de companie/domestice;
b) deplasarea pentru asistența medicală care nu poate fi amânată si nici realizată de la distanță;
c) deplasarea din motive justificate, precum ingrijirea/ insotirea unui minor, asistența altor persoane vârstnice, bolnave sau cu dizabilități, ori in cazul decesului unui membru de familie;
d) deplasări scurte, in apropierea locuintei/gospodăriei, legate de activitatea fizica individuală a persoanelor (cu excluderea oricăror activități fizice colective), cât si pentru nevoile animalelor de companie/domestice.

În cazul in care aceste persoane nu au apartinători sau alte forrne de sprijin (ex.: vecini, prieteni) si nu se pot deplasa pentru achiziționarea alimentelor, medicamentelor sau pentru plata facturilor in Intervalul orar mentionat, pot solicita sprijin adresându-se telefonic la următoarele numere :
0264/329101 – Primaria com. Mihai-Viteazu
0746039565 – Primar Zeng loan
0752193844 – Viceprimar Sasu Gligor
Menționăm ca toate cheltuielile privind achiziționarea alimentelor, medicamentolor, plata facturilor se suportă din veniturile proprii ale solicitanților!!

PRIMAR,
ZENG IOAN

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS