<
Actualitate

Informare Primăria Florești: Starea de alertă se menține incă 14 zile

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență prelungește starea de alertă la nivelul județului începând cu data de 27 ianuarie a.c. pentru încă 14 zile CJSU a decis prelungirea perioadei de valabilitate a măsurilor restrictive pe raza județului Cluj pentru încă 14 zile, începând de miercuri 27 ianuarie, ora 00:00.
Potrivit deciziei CJSU Cluj, în unitățile administrativ teritoriale de pe raza județului unde incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 în ultimele două săptămâni a depășit pragul de 3 la mia de locuitori, se prelungește valabilitatea măsurilor restrictive care au drept scop limitarea și prevenirea cazurilor de infectare cu virusul Sars-CoV-2.


Potrivit celei mai recente informări, în comuna Florești, incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 este de 4,28 cazuri la mia de locuitori.
Calculul zilnic se realizează prin raportare la numărul reprezentând suma persoanelor cu domiciliul sau reședința în localitatea de referință, comunicată CJSU de către Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date, prin structura teritorială județeană.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS