Actualitate

Înfrângere dureroasă! Deşi a condus aproape tot meciul, Potaissa Turda a fost învinsă pe final

Dinamo Bucureşti-Potaissa Turda 33-31 (16-17)
Joi, 14 martie, în ultima partidă a etapei cu numărul XXII, Dinamo Bucureşti a primit vizita Potaissei Turda, formaţie aflată pe locul III în clasamentul Ligii Naţionale de Handbal Masculin.
În Sala Polivalentă Dinamo, primii care s-au remarcat au fost cei doi portari, ambii cu câte o intervenţie salvatoare. Apoi, Cântec a înscris primul gol al partidei şi tot el a dus scorul la 1-2 (min.4). Deşi s-au aflat la cârma jocului, iar Irimuş a fost în formă, turdenii n-au izbutit să se desprindă iar Descat a punctat de două ori consecutiv ducându-şi echipa pentru prima dată în avantaj, scor 8-7 (min.14).
Thalmaier a restabilit egalitatea la 9 (min.17) şi tot egalitate am consemnat şi în minutul 21 când Gavriloaia a punctat pentru 11-11.
La primul time-out solicitat, tehnicianul Horaţiu Gal le-a cerut elevilor săi „ să ne apropiem mai mult de ei”, în timp ce Ştefan Constantin oferea o indicaţie clară „ mai tare pe şut”.
Turdenii au intrat la cabine cu un avans minim, scor 16-17!
Cu Potaissa Turda la cârma jocului şi cu Irimuş într-o formă excelentă, bucureştenii s-au aflat într-o cursă de revenire şi în partea secundă a întâlnirii. La trei minute de la reluarea jocului, Pavel a punctat pentru 16-19, iar echipa oaspete a menţinut un ritm bun şi situaţia de pe tabela de marcaj era una favorabilă.
Ultimele 7 minute le-au fost suficiente bucureştenilor pentru a reveni. Negru a restabilit egalitatea la 29 în minutul 53, iar Komogorov a punctat pentru 30-29. Din acest moment, bucureştenii n-au mai cedat conducerea, Potaissa fiind lipsită de soluţii până la final. S-a încheiat 33-31 şi Potaissa Turda a suferit a patra înfrângere din această ediţie de campionat.
În etapa cu numărul XXIII, Potaissa Turda va întâlni, pe teren propriu, CS HC Buzău 2012.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS