Actualitate

Înjunghiat în timp ce petrecea cu lăutarii

Gabriel Moldovan în vârstă de 37 ani din cartierul Poiana, strada Margaretelor, aflat la un chef unde se bucura de atenția lăutarului care îi cânta la ureche a fost înjunghiat în spate cu un briceag de către un vecin din curtea alăturată. Atacatorul mărturisește că la rândul său a fost și el atacat de către Gabriel cu o sticlă de bere.
În data de 7 august, Gabriel Moldovan s-a prezentat la I.M.L Cluj cu dureri. Povesteşte cu dificultate că sâmbăta trecută, în jurul orei 20.00 se afla în plin chef în curtea vărului său din Turda, iar lăutarul îi cânta de zor la ureche. Mărturiseşte acesta: „Brusc, a năvălit în curte din stradă un necunoscut, despre care am aflat că se numeşte Marius Ruja şi m-a înjunghiat de două ori. Apoi a fugit. Am căzut la pământ, plin de sânge iar vărul meu a chemat poliţia şi S.M.U.R.D.-ul, astfel că am ajuns curând la Urgenţă, la Spitalul Municipal, unde medicii mi-au cusut rănile”. Referitor la cauzele incidentului declară că bănuieşte că ar fi vorba de invidia lui Marius la adresa lor, pentru că „avem tot ce ne trebuie”. Este poftit în cabinetul de consultaţii, de unde se întoarce cu un certificat în care i-au fost recomandate între 8 şi 9 zile de îngrijiri medicale. Apoi salută respectuos şi se retrage împreună cu însoţitorii săi, dar nu înainte de a povesti, râzând: „Individul era atât de beat încât în momentul când a venit poliţistul să-l încătuşeze, acesta l-a muşcat de ureche, ca Mike Tyson, iar pe un vecin, înainte să mă atace pe mine, l-a muşcat de gât”, precizează Moldovan pentru Gazeta de Cluj.
Pe data de 9 august, la I.M.L Cluj își face apariția și vecinul scandalagiu care supărat declară că și el a fost victimă.
„Eram necăjit că fiica şi soţia mea sunt în spital şi de aceea am băut mai mult ca de obicei. Acolo, în vecini, locuieşte bunica mea şi aveam la ea şi băiatul de cinci ani. Mai târziu am băut în curtea vărului lui Gabi, cu lăutarii şi cred că m-am certat cu Gabi fiindcă a spart o sticlă şi m-a lovit cu ea de mi-am pierdut cunoştinţa. Mai multe nu ştiu să vă spun”, mărturiseşte Ruja.
“Poliţia municipiului Turda a fost sesizată de un bărbat de 37 de ani, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe strada Margaretelor, din municipiul Turda, a fost victima unei agresiuni. În cauză poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, ag. şef adj. Adrian Ştefan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.
Sursa: Gazeta de Cluj

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS