campanie campanie
Actualitate

Întrerupere furnizare apă potabilă și furnizare cu presiune redusă în municipiul Turda

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 10.08.2020, între orele 08.00 – 16.00, în municipiul Turda.

Sunt afectate imobilele situate pe:
– Str. Negru Vodă
– Str. Ceferiștilor

De asemenea, apa va fi furnizată cu presiune redusă pe străzile:
– Intrarea Negru Vodă
– Intrarea Ghioceilor
– Moților
– Transbordării
– Locomotivei

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare conductă DN110, pe str. Ceferiștilor.

Lucrările sunt efectuate de SC ACSA SA (Lider de asociere) – SC CRITERIA INC SRL (Asociat 1) – OMS KORNYEZETVEDELMI KFT (Asociat 2), AGRIAPIPE KFT și EMIT GROUP-ERCOLE MARRELI TEHNOLOGICI SRL, în cadrul contractului de lucrări ,,Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră în Municipiul Turda, Zona de Sud”(CL6), aferent “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020”

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS