campanie campanie
Actualitate

Ioan Varodi: „D-le Rece aș dori să spuneți cetățenilor ce  s-a întâmplat cu apa de la robinet”. Ce a răspuns Gicu Rece (video)

În ultima săptămână apa de la robinetele locuitorilor din Câmpia Turzii a avut o culoare și un miros ciudat. Mai multe persoane au reclamat această problemă, au fost postate fotografii și video-uri pe rețelele de socializare.

Primaria Câmpia Turzii a emis un comunicat pe acest subiect, detalii AICI

Compania de Apă Arieș, tot printr-un comunicat a anunțat că  rezultatele analizelor efectuate reconfirmă calitatea și potabilitatea apei produsă și distribuită de către Compania de Apă Arieș utilizatorilor din municipiul Câmpia Turzii. detalii  AICI

În ședința de Consiliu Local al municipiului Câmpia Turzii, Ioan Varodi a profitat de punctul diverse de pe ordinea de zi și a adresat o întrebare lui Gicu Rece, consilier local din partea PSD și angajat al CAA

Ioan Varodi: În ultima perioadă, în ultimele zile, calitatea apei potabile lasă de dorit, atât din punct de vedere al aspectului, mirosului ca să nu mai zic de gust, într-adevăr pe rețelele de socializare a apărut și un buletin de analiză, aș dori să spuneți cetățenilor ce  s-a întâmplat, nu vreau să sune a reproș, probabil ați văzut și dumneavoastră sunt nenumărate întrebări.

Gheorghe Rece: Cel mai bine vă poate răspunde P.R.- ul companiei și domnul Cristian Felezeu care se ocupă de sursele de apă, nu sunt în atributul meu, prea multe date nu știu să vă dau, sau se pare că se execută  niște lucrări de mentenanță și întreținere a bazinelor de apă și e posibil de acolo. Mai multe detalii nu pot să vă dau deoarece nu  este partea mea de activitate.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS