Actualitate

Irina Munteanu, omul care conduce în acest moment prefectura Cluj

A plecat din funcția de director al Primăriei Câmpia Turzii la Prefectura Județului Cluj, ca subprefect într-una dintre probabil cele mai dificile perioade pentru prefectură, datorate pandemiei de coronavirus.

În acest moment conduce Prefectura Cluj înlocuindu-l pe prefectul Județului, Mircea Abrudean, care este internat fiind depistat pozitiv cu COVID 19

O responsabilitate imensă pe umerii unei femei. Însă ambiția și profesionalismul dânsei au făcut ca până în momentul de față să gestioneze cu bine sumedenia de probleme.

Rep.:  Ce înseamnă pentru dumneavoastră preluarea atribuțiilor domnului prefect ?

 Irina Munteanu: “Am preluat tot ce presupune activitatea acestuia, colegii mei își  cunosc foarte bine meseria și sunt solidari în situația actuală”. Despre ce înseamnă aceasta funcție, despre Instituția Prefectului,  despre responsabilități, despre muncă, despre soluții, despre profesionalism, despre Câmpia Turzii și despre proiecte.

Ziarul 21 vă prezintă un interviu în exclusivitate cu subprefectul Județului Cluj, Irina Munteanu, de luni, 13 iulie, în Ziarul 21 la toate punctele de difuzare a presei.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS