Actualitate

Rubrica „Jurnal de candidat”, din Ziarul 21, ne-a găsit în aceasta săptămâna la Tureni

Cu peste 90% din drumurile comunei asfaltate, cu fonduri europene atrase, cu investiții în școli și investiții îndreptate către tineri, Dana Mănăilă, primarul comunei Tureni ne-a mărturisit dacă va mai candida pentru un nou mandat de primar.

Primarul comunei Tureni ne-a vorbit și despre drumul E60

Rep.:  Ce ne puteți spune despre drumul E60?

Dana Mănăilă: La disperarea cetățenilor și la demersurile pe care Primăria Comunei Tureni, prin mine, le-a făcut, s-au realizat acele frumoase trotuare cu care ne mândrim și parapetul care s-a pus despărțitor între partea carosabilă și trotuare. Mai trebuie făcută scurgea apelor de către cei de la Drumurile Naționale. Avem o promisiune de la Drumurile Naționale că una dintre cele două intersecții cu probleme va fi reabilitată în sensul că se dorește implementarea unui sens giratoriu.

 Despre ce înseamnă munca de atragere a fondurilor europene, despre administrație, despre politică, despre lupta cu temutul virus covid19, despre asfaltarea drumurilor, despre cultura locală într-un interviu inedit cu Dana Mănăilă, primarul comunei Tureni, în rubrica “Jurnal de candidat”, de luni, 13 iulie, în Ziarul 21, la toate punctele de difuzare a presei.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS